Yritys

 

Hevostarvike Äimärautio on hevosurheilun erikoisliike. Tuotevalikoimamme on erittäin monipuolinen sekä ratsastuksen että raviurheilun harrastajille.

Liike sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Oulun Äimäraution hevosurheilukeskuksessa. Myymme laadukkaita tuotteita ammattitaidolla palvellen.

LAATU - PALVELU - AMMATTITAITO

Tarjoamme laadukkaita tuotteita ja henkilökohtaista, ammattitaitoista palvelua.

 

Yrittäjän tervehdys:

Hei! Olen Mari Yliniemi.

Olen harrastanut ratsastusta yli 30 vuotta ja lähes yhtä kauan minulla on ollut oma hevonen - joskus parikin. Oman tallin hankin vuoden 2008 alkupuolella ja yrittäjä minusta tuli keväällä 2009, kun ostin Karhulan Ravitarvikkeen liiketoiminnan. Oman ratsastusharrastukseni lisäksi valmennan Oulun Ratsastajien juniori- esteratsastajia.

Hevostarvike Äimärautio on mahdollistanut yhdistää työn ja harrastuksen.Uskon että pystyn palvelemaan monipuolisen  kokemukseni ansiosta asiakkaitani mahdollisimman hyvin. - Hyvät  ja oikeat varusteet tekevät ratsastuksesta miellyttävämpää ja turvallisempaa niin ratsastajalle kuin hevosellekin.

Tule tutustumaan - meillä saat rauhassa katsella ja kokeilla sekä tarvittaaessa autan Sinua löytämään  oikeat tuotteet oikeaan paikkaan. Toimitan tuotteita myös postitse.

Ystävällisin terveisin
Mari Yliniemi